FollowRSSLinkedInFacebook

 | Katwijk Chemie | Vacature Projectleider / werkvoorbereider
Wegens de groei van onze organisatie zij wij per direct op zoek naar een Projectleider / Werkvoorbereider.

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie als Projectleider Installaties in de procesindustrie? Lijkt het jou een uitdaging om projecten te leiden van A – Z? Lees dan zeker even verder!

In deze dynamische functie ga jij projecten voorbereiden, coördineren en begeleiden. Deze dynamiek zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. De ene dag ga jij naar klanten toe om projecten in te meten en neem je de wensen en eisen door met de klant. De volgende dag verwerk je deze informatie op een juiste wijze, zorg je voor een juiste calculatie en een bijbehorende offerte. Lopende projecten bewaak jij de kosten, planning en kwaliteit. Je ziet toe dat projecten worden gebouwd conform de technische specificaties en schema’s. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de (buitendienst) monteurs en onderaannemers en bewaak je de planning hiervan.

Als projectleider ben je gedreven en proactief ingesteld. Je denkt in oplossingen en weet met enthousiasme collega’s hierin mee te krijgen. Je komt te werken binnen een kleine organisatie dat zich specialiseert in de procesindustrie/ chemie. Klanten waar jij onder andere voor werkt zijn o.a. Akzo Nobel, BASF, Vitens maar ook bij MKB-bedrijven. De lijnen zijn kort, er is veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën.

Functie-eisen


- HBO niveau, bij voorkeur Werktuigbouw, Technische Bedrijfskunde of gelijkwaardig;
- Je bent sociaal, communicatief vaardig, resultaat en oplossingsgericht;
- Ervaring op het gebied van projectleiding / werkvoorbereider.
- Je hebt ervaring op het gebied van procesindustrie / chemie (pré);

Wij bieden


Een boeiende en uitdagende functie binnen een groeiend professioneel bedrijf. We hebben een informele werksfeer en korte communicatielijnen. We bieden een prima arbeidsvoorwaardenpakket met vele mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?


Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Harold Mentink (06-41267338)
Wil je solliciteren stuur dan een mail aan: info@emsbroek.nl.

Categorie VacatureBron EmsbroekDatum 13/11/2019

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.