FollowRSSLinkedInFacebook

Emsbroek B.V.


 | Katwijk Chemie | Historie
Emsbroek richt zich op het installeren en onderhouden van tank- en procesinstallaties. Met name industriële installaties, noodstroom installaties tbv ICT en ziekenhuizen, brandstofinstallaties en aanverwante technische en chemische installaties. De basis van de activiteiten ligt bij installaties die vallen onder de BRL-K903/08, PGS 28, PGS 30 en PGS 31. Emsbroek is door KIWA gecertificeerd voor het "Regeling Erkenning Installateurs Tankinstallaties (REIT)".

Emsbroek verzorgt het hele traject, van ontwerp, bouw, inbedrijfstelling en in stand houding van de installatie. Gedurende de periode dat de installatie operationeel is kan Emsbroek het periodieke onderhoud, reparaties, aanpassingen alsmede ook de periodieke keuringen verzorgen.
Tevens kan Emsbroek u assisteren tijdens de veelal lastige vergunningstrajecten met betrekking tot de installatie.

Emsbroek B.V. is een klantgerichte organisatie waar kwaliteit, maatschappelijke betrokkenheid, veiligheid, milieu en plezier hoog in het vaandel staan.

Historie


Emsbroek B.V. vindt zijn oorsprong in het koperslager bedrijf van Hendrik Emsbroek. Het bedrijf vestigde zich in 1830 in Vorden.

Begin 20ste eeuw begon het bedrijf zich toe te leggen op het slaan van waterputten en het aanleggen van kolengestookte centrale verwarmingsinstallaties. Na de invoering van olie als brandstof in 1945 groeide het bedrijf snel uit tot een regionaal totaalinstallateur op het gebied van verwarming, ventilatie, sanitair en elektra. Vanaf 1965 is de onderneming zich gaan toeleggen op het ontwerpen en installeren van industriële installaties voor de opslag van oliën en chemicaliën.

Emsbroek bezit uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van het ontwerpen,realiseren en in stand houden van complete tank- en procesinstallaties voor de industrie.

Certificering


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.