FollowRSSLinkedInFacebook

Periodiek onderhoud en inspecties


Een installatie, hoe goed ook aangelegd, moet onderhouden worden. Periodieke controle en onderhoud zijn belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Goed onderhoud en inspectie geeft minder kans op stilstand van de installatie. Een goed onderhouden installatie betekent voor u: bedrijfszeker werken,

De overheid heeft voor veel technisch materieel, machines en installaties (of onderdelen daarvan) bepaald dat er wettelijke periodieke keuringen verplicht zijn. Onderhoud en inspectie van de installatie maakt in veel gevallen deel uit van de voorwaarden van vergunning

Emsbroek kan deze keuringen en inspecties verzorgen op basis van op maat gemaakte service en onderhoudscontracten. Hierdoor heeft u  geen omkijken naar de planning, uitvoering en eventuele aanpassingen en reparaties welke noodzakelijk zijn.

De gespecialiseerde en gecertificeerde specialisten van Emsbroek worden continu bijgeschoold zodat wij uw installatie de beste zorg kunnen geven zodat deze steeds aan de hoogste eisen voldoen.

Aangeboden diensten, periodieke controlesInhoud van de periodieke controles


Bij alle periodieke controles wordt gewerkt aan de hand van standaard inspectielijsten, waar nodig zijn deze aangepast aan de specifieke omstandigheden of klantwensen. De rapportage vind plaats aan de hand van deze inspectielijsten.

Kleine reparaties worden direct door de inspecteur/monteur verholpen. Grotere reparaties worden eerst na overleg met u uitgevoerd.
Het is gebruikelijk om voorafgaand aan de, grotere, reparaties of aanpassingen een bseschrijving van de werkzaamheden te maken zodat deze goed kunnen worden ingepland waardoor de verstoring in uw (productie) proces minimaal is.


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail