FollowRSSLinkedInFacebook


Waarom camera inspectie?


 | Camera inspectie
Het grote voordeel van het inspecteren van tanks en leidingwerk middels een camera inspectie is dat de tank niet betreden hoeft te worden.
Het betreden van een tank is en blijft het betreden van een besloten ruimte waarbij de regels conform AI 5 gelden.

Voor ondergrondse KIWA tanks geldt dat de 15-jaarlijkse tankkeuringen d.m.v. camera-inspecties uitgevoerd mag worden mits de tanks inwendig 100% permatex gecoat zijn. De inspecteur hoeft nu niet meer de tank te betreden. Met onze inspectiecamera kunnen we een gedetailleerde inspectie van de binnenzijde van de tank uitvoeren. De hele keuring wordt vastgelegd op video, welke vervolgens wordt geanalyseerd door een geaccrediteerde inspecteur conform de AS-6800 regelgeving.

In een aantal specifieke gevallen is het toegestaan om de 15-jaarlijkse tankkeuringen middels camera inspecties uit te voeren, bel ons gerust voor nadere informatie
> contact opnemen

Indien er geen verplicht keuringsregiem van toepassing is bied een camera inspectie een snelle en veilige mogelijkheid om de kwaliteit van de tank te bekijken. Met name visueel lasnaad onderzoek en controle op putcorrosie zijn zeer goed mogelijk.

Door de ingebouwde dimbare verlichting is het mogelijk om ook in zowel grote als kleine tanks een scherp beeld te maken van het inwendige van de tank.

> technische specificaties van de camera
> voorbeelden van camera inspectieDelen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.